TX_manager

Discussions concerning plugins for SOFTIMAGE©
User avatar
Tenshi
Posts: 6
Joined: 14 Jun 2009, 21:36
Location: Guayaquil,Ecuador

TX_manager

Post by Tenshi » 24 Feb 2017, 05:44

hi guys..

Someone here have tried "TX_Manager" by Vincent Ullmann?
http://www.vincentullmann.com/tools.html

I just can't make it work. I tried to contact the dev, but he never reply me.(4months ago).
Someone else is trying to help me, with no luck...
Using Win7 64, Softimage 2015 SP2.

Can someone here check the code? It's a very easy to use plugin, and applying the "maketx.bat" manually it's a pain in the a.. when you have a lot to handle in your scene.
Look at the attachment, that's the kind of error i get.

thanks in adv,
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
Tenshi
Posts: 6
Joined: 14 Jun 2009, 21:36
Location: Guayaquil,Ecuador

Re: TX_manager

Post by Tenshi » 28 Feb 2017, 19:33

no one?

I install the plugin in the Factory root.
Have the texture inside "Pictures" project folders, and in other non-project folder, and with both i received this bad code in script editor.:

Code: Select all

# ERROR : Traceback (most recent call last):
#   File "<Script Block 2>", line 380, in vu_txManager_PPG_createTx_OnClicked
#     makeTXbatch.write(content)
# UnicodeEncodeError: 'ascii' codec can't encode character u'\xe1' in position 156: ordinal not in range(128)
#  - [line 379 in C:\Program Files\Autodesk\Softimage 2015 SP2\Application\Plugins\txManager_v06.py]
# ERROR : Property Page Script Logic Error (Python ActiveX Scripting Engine)
# ERROR :    [377] 
# ERROR :    [378] 	content += "ECHO Y | DEL " + maketx_batch + "\n"
# ERROR :   >[379] 	makeTXbatch = open(maketx_batch, "w")
# ERROR :    [380] 	makeTXbatch.write(content)
# ERROR :    [381] 	makeTXbatch.close()
# ERROR :    [382] 	os.startfile(maketx_batch)
# ERROR : 	Traceback (most recent call last):
#   File "<Script Block 2>", line 380, in vu_txManager_PPG_createTx_OnClicked
#     makeTXbatch.write(content)
# UnicodeEncodeError: 'ascii' codec can't encode character u'\xe1' in position 156: ordinal not in range(128)
Anybody knows what's that?