It is currently 20 Apr 2014, 23:12

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Shadow rig ploting problem
PostPosted: 05 Feb 2012, 22:45 
Offline
User avatar

Joined: 16 Apr 2010, 23:14
Posts: 157
Hey guys,

I have a problem about plotting the animation to the shadow rig. I use nulls as deformers and when I plot all the animation, it seems that "UpperBody" doesn't receive any. Have you guys came across this kind of problem before? If so any tip would be appreciated.

_________________
http://sorairoblog.blogspot.com/


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Shadow rig ploting problem
PostPosted: 18 Feb 2012, 20:52 
Offline
User avatar

Joined: 04 Feb 2012, 23:35
Posts: 69
I haven't used SI since version 6 but I guess it could be possible you need to deactivate some constraints so that the FK can take over.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Shadow rig ploting problem
PostPosted: 21 Feb 2012, 10:17 
Offline
User avatar

Joined: 16 Apr 2010, 23:14
Posts: 157
Thanks! I was able to do it using plot constrained transforms

_________________
http://sorairoblog.blogspot.com/


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group